INŽENJERSKA PODRŠKA
INŽENJERSKI TIM SVETSKE KLASE
VAŠE POTREBE SU NAŠ PRIORITET
SAZNAJTE VIŠE

Easttec - inženjerska podrška

Pristupamo svakom klijentu individualno u zavisnosti od potreba poslovanja i sprovodimo Vaše ideje,
od planiranja i nacrta, preko dizajna do implemetacije procesa inženjeringa i proizvodnje

inženjerski tim svetske klase

Jedinstven na našem tržištu - najbolji u okrugu

EASTTEC pravi neke od najboljih mehaničara u ovoj oblasti. Možemo da radimo na osnovu modela, otisaka ili čak skica na salvetama, dajući na kraju prototip za individualne potrebe kupaca. Naš inženjerski tim je takođe u mogućnosti da uradi: strukturnu analizu, kinematsku analizu, FEM, FEA…
easttec instalacija i servis
D-Soar-3-f105f8f2-6c98ac18@880w

RAZVOJNI I ISTRAŽIVAČKI SEKTOR

Kao sastavni deo Easttec tima

Naše odeljenje za istraživanje i razvoj sastoji se od mladog i motivisanog tima. Svaki kupac ima individualne potrebe i zahteve za konkretan posao. Fokus istraživanja i razvoja je prvenstveno zasnovan na međudisciplinarnom usmeravanju pojedinih oblasti razvoja. Naš tim radi sa klijentima na razvoju delova za njihove potrebe, težinu i proizvodni proces na umu, držeći troškove i rokove.

od Ideje, preko dizajna
do procesa implementacije

Nakon što je dizajn spreman, postavljamo ceo proces inženjeringa i proizvodnje: Planiranje dizajna, Izrada crteža Dizajn alata/kalupa Tok dizajna modela Izrada 2D i 3D projektne dokumentacije Simulacija Cam Redizajn ako postoji potreba Preklapanje tehničkih oblasti za implementaciju novog proizvoda i Projekti su omogućeni individualnom ekspertizom svakog zaposlenog u istraživanju i razvoju i njihovom međudisciplinarnom saradnjom. 

easttec support

Vaša ideja će postati ostvaren poslovni cilj
a Vi od potencijalnog klijenta naš dugoročni poslovni partner

Uvereni smo da će, kada budete radili sa EASTTEC-om kroz celu fazu prototipa, naša posvećenost kvalitetu poslu, usluga korisnicima i profesionalizam govoriti sami za sebe i zadržati Vas kao kupca kada posao bude završen i spreman za proizvodnju.

Dobrodošli!

Pošaljite nam upit i zatražite ponudu

Za koji tip mašine i koju debljinu sečenja
ste zainteresovani?

Popunite kratak formular a naš tim će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Radujemo se potencijalnoj saradnji.

Želite da sarađujemo?

Pošaljite nam upit - za koji tip mašine i koju debljinu sečenja ste zainteresovani?

Popunite kratak formular i zatražite ponudu,
a naš tim će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Radujemo se potencijalnoj saradnji.

Inženjerska podrška

EASTTEC ima tim sačinjen od stručnih i visoko kvalifikovanih mehaničarskih i električnih inženjera, najboljih u okrugu. Sprovodimo u delo ideje iz modela, štampe ili čak sa skice nacrtane na salveti, obezbeđujući prototip za individualne potrebe klijenta. 

Easttec-ov mladi i ambiciozni tim inženjera i mehaničara, sa preko 6 godina iskustva u ovoj oblasti, koji uz eksperte iz razvojnog i istraživačkog sektora čini prepoznatljiv kvalitet svetske klase na našem tržištu.

INŽENJERSKI TIM SVETSKE KLASE

Uz 6 godina iskustva, mladi i posvećeni tim, možemo stvoriti šta god poželite

Ideja, dizajn i proces implementacije

Naš istraživački i razvojni sektor jeo deo Easttec tima koji pristupa svakom projektu individualno, kada su u pitanju zahtevi i potrebe klijenta. Fokus istraživanja i razvoja je na ideji klijenta i načinu kako razviti i ostvariti proces proizvodnje, imajući u vidu obim posla, troškove i rokove.

Od planiranja, nacrta, izbora dizajna, pravljenja 2D / 3Ddokumentacije za projekat, simulacije, CAM, redizajna, do finalnog rešenja uz tehničku i pomoć svih eksperata u timu. Nakon što osmislimo dizajn na osnovu zamisli i zahteva klijenta, bavimo se implementacijom procesa inženjeringa i proizvodnje.

Poslovanje sa nama

Vaša ideja će od dizajna preko prototipa do same implementacije celog procesa,  postati ostvaren poslovni cilj, a Vi od potencijalnog klijenta naš dugoročni poslovni partner.

Uvereni smo da kada jednom započnete poslovanje sa EASTTEC-om i prođete kroz celu fazu prototipa naša posvećenost poslu, uslužnost i profesionalizam govoriće sami za sebe, a vi ćete ostati naši verni klijenti nakon što posao bude obavljen i spreman za proizvodnju.

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korišćenjem kolačića (cookies).

Scroll to Top