D-SOAR СЕРИЈА НА ЛАСЕРИ
ОДЛИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ
ЕКОНОМСКО И ТРАЈНО РЕШЕНИЕ
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

D-SOAR СЕРИЈА ФИБЕР ЛАСЕРСКИ МАШИНИ

Серијата D-SOAR на фибер ласерски машини доаѓа со одлични перформанси при прецизно сечење лимови
со различни дебелини, притоа постигнувајќи екстремно ниски оперативни трошоци.

Easttec doo - дистрибуција на DNE Ласери
од бронзената линија на Bystronic за пазарот во Југоисточна Европа

easttec bystronic dne laser 1

Видови и големини на машини достапни во однос на големината на листот

 • 3015 (3m x 1.5m)
 • 4020 (4m x 2m)
 • 6020 (6m x 2m)

Моќност на машината

 • 2KW, 3KW, 4KW, 6KW, 8KW, 10KW, 12KW, 15KW
Previous
Next

Лимови што може да се исечат со ласер:

 • сите структурни челици
 • армирани челици
 • панцир
 • поцинковани челици
 • алуминиум
 • нерѓосувачки челик
 • месинг
 • бакар

IPG ласерски извор

DNE Laser и Bystronic се во стратешко партнерство со IPG Photonics, така што сите ласери се опремени со ласерски извор од овој реномиран производител.

МОЌНО СОФТВЕРСКО РЕШЕНИЕ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЛАСЕРОТ

Исклучително моќно софтверско решение за управување со ласерот со поддршка за DXF, PLT, AI, Gerber датотеки и NC кодови како и други графички решенија на програмите Auto CAD.
easttec outsorcing servis

СЕРИЈАТА D-SOAR
ЕКОНОМСКО И ТРАЈНО РЕШЕНИЕ

Серијата D-SOAR фибер ласерски машини е економично и издржливо решение за ласерско сечење лим, мала почетна инвестиција додека се постигнуваат одлични оперативни трошоци.

ВИСОКА КОНТРОЛА И ПРЕЦИЗНОСТ НА СЛЕДЕЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА И ВЛАЖНОСТА

Ги спречува ефектите од атомизацијата која, заедно со контролата на поместувањето на фокусот, обезбедува стабилност на процесот, ефикасност и севкупна стабилност на ласерската операција за да го максимизира работниот век.

Загарантиран квалитет на машините
на компанијата DNE Ласер - членка на Bystronic

Easttec doo, во соработка со DNE Laser и Bystronic , светски лидери во областа на обработката на метали, гарантира квалитет со својата единствена понуда на нашиот пазар. Машините се произведени во согласност со строгите европски стандарди за технологија на машински алати.

Сакате да соработуваме?

Испратете ни прашање - каков тип на машина и каква дебелина на сечење ве интересира?

Пополнете краток формулар и побарајте понуда,
а нашиот тим ќе Ви одговори што е можно поскоро.

Се радуваме за потенцијалната  соработка.

Scroll to Top