Easttec doo
Официјален партнер на Bystronic во инсталација на машини од златна и сребрена серија
во Европа и светот

Bystronic е глобално водечка технолошка компанија во областа на обработка на метали. Со својата единствена понуда во соработка со Bystronic , Easttec дoo обезбедува најквалитетни производи, сервис, услуги и решенија со највисок квалитет на нашиот пазар.

ДИСТРИБУТЕР ЗА DNE ЛАСЕР

Easttec дoo - дистрибуција на DNE Ласери
од бронзената линија на Bystronic за пазарот во Југоисточна Европа

Сервис и поддршка

Easttec обезбедува услуги за инсталација, сервис и техничка поддршка за DNE Ласери на територијата на Македонија, Босна и Херцеговина и Србија

easttec bystronic outsorcing servis
easttec bystronic laser 4

Моќност | Големина | Цел на DNE ласерите

Easttec во понуда има DNE ласери кои се разликуваат по големина и моќ во зависност од вашите потреби.

Обука на вашите вработени

Покрај инсталацијата и пуштањето во работа на машината, Easttec обезбедува обука за програмери, како и обука на оператори за работа на DNE Ласерите.

Сакате да соработуваме?

Испратете ни прашање - каков тип на машина и каква дебелина на сечење ве интересира?

Пополнете краток формулар и побарајте понуда,
а нашиот тим ќе Ви одговори што е можно поскоро.

Се радуваме за потенцијалната  соработка.

НАШИ РЕФЕРЕНЦИ НА КОИ СМЕ ГОРДИ

Ние сме горди и задоволни што можеме да претставиме некои од клиентите со кои работиме

ISO стандард сертификати

Начинот на кој работиме долги години, како и гарантираниот квалитет што го обезбедуваме на нашите
производи и услуги и ориентацијата кон потребите на клиентите, ги исполнуваат сите стандарди на ISO 9001 сертификатот.
Scroll to Top