ИНСТАЛАЦИИ НА МАШИНИ
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Easttec - ИНСТАЛАЦИИ НА МАШИНИ

Easttec е официјален партнер на Bystronic во инсталација на машини од златни и сребрени серии во Европа и светот

ИНСТАЛАЦИИ НА ФИБЕР ЛАСЕРИ

Инсталација на златни и сребрени серии на ByStar
и BySmart фибер ласери низ Европа и светот.

S11

ЦЕВНИ ЛАСЕРИ

Поставување на цевни ласери FL170, FL300 и FL400 со можност за сечење цевки од 20 до 400 mm, разновидна кутијски и отворени профили.

АВТОМАТИЗАЦИЈА

Easttec исто така инсталира Bystronic системи за автоматизирање на работата со фибер ласери. Автоматизацијата автоматски го полни ласерот со лимови, ги сортира деловите и го одвојува отпадот без човечка интервенција.

S14

АВТОМАТСКИ МАГАЦИНИ

Нашиот тим исто така инсталира автоматски магацини на брендовите Antil и FMG на Bystronik. Најмалиот магацин што го поставивме имаше само 10 касети, а најголемиот 320 касети, со капацитет од 960 тони челични лимови.

Сервис и поддршка

Easttec обезбедува услуги за инсталација, сервис и техничка поддршка за DNE Ласери на територијата на Македонија, Босна и Херцеговина и Србија

easttec bystronic outsorcing servis

Загарантиран квалитет на услуга, производи и понуди
кои се единствени на нашиот пазар

Како одговор на денешните барања на пазарот кога станува збор за машинската индустрија,
ги избравме најдобрите експерти за нашиот тим и се фокусиравме на потребите на нашите клиенти.

Сакате да соработуваме?

Испратете ни прашање - каков тип на машина и каква дебелина на сечење ве интересира?

Пополнете краток формулар и побарајте понуда,
а нашиот тим ќе Ви одговори што е можно поскоро.

Се радуваме за потенцијалната  соработка.

Scroll to Top