ИНЖЕНЕРСКА ПОДДРШКА
ИНЖЕНЕРСКИ ТИМ ОД СВЕТСКА КЛАСА
ВАШИТЕ ПОТРЕБИ СЕ НАШ ПРИОРИТЕТ
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Easttec - ИНЖЕНЕРСКА ПОДДРШКА

На секој клиент му пристапуваме поединечно во зависност од потребите на бизнисот и ги имплементираме вашите идеи,
од планирање и изготвување, преку дизајнирање до имплементација на инженерскиот и производствениот процес.

ИНЖЕНЕРСКИ ТИМ ОД СВЕТСКА КЛАСА

Единствени на нашиот пазар - најдобри во областа

EASTTEC го прават некои од најдобрите механичари во оваа област. Можеме да работиме врз основа на модели, отпечатоци или дури и скици на салфетки, на крајот создавајќи прототип за индивидуалните потреби на купувачот. Нашиот инженерски тим исто така може да направи: структурна анализа, кинематска анализа, FEM, FEA…
easttec instalacija i servis
D-Soar-3-f105f8f2-6c98ac18@880w

СЕКТОР ЗА РАЗВОЈ И ИСТРАЖУВАЊЕ

Како составен дел од тимот на Easttec

Нашиот оддел за истражување и развој се состои од млад и мотивиран тим. Секој клиент има индивидуални потреби и барања за одредена работа. Фокусот на истражувањето и развојот првенствено се заснова на интердисциплинарното водство на одредени области на развој. Нашиот тим работи со клиентите за да развие делови за нивните потреби, тежина и производствен процес, имајќи ги предвид трошоците и роковите.

ОД ИДЕЈАТА, ПРЕКУ ДИЗАЈН ДО ПРОЦЕСОТ НА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА

Откако дизајнот е подготвен, го поставуваме целиот инженерски и производствен процес: Планирање дизајн, Алатка за креирање цртежи/Дизајн на калап Тек на дизајнирање на модел Креирање на 2D и 3D проектна документација за Симулација Cam Редизајн доколку има потреба Преклопување технички области за имплементација на нов производ и Проектите се овозможени со индивидуална експертиза на секој вработен во истражување и развој и нивната интердисциплинарна соработка.
easttec support

Вашата идеја ќе стане реализирана деловна цел,
а вие ќе станете наш долгорочен деловен партнер од потенцијален клиент

Ние сме убедени дека кога работите со EASTTEC во текот на целата фаза на прототипови, нашата посветеност на квалитетна работа,
услуги на клиентите и професионализам ќе зборуваат сами за себе и ќе ве задржат како клиент кога работата ќе биде завршена и подготвена за производство.

Сакате да соработуваме?

Испратете ни прашање - каков тип на машина и каква дебелина на сечење ве интересира?

Пополнете краток формулар и побарајте понуда,
а нашиот тим ќе Ви одговори што е можно поскоро.

Се радуваме за потенцијалната  соработка.

Scroll to Top